El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Alavés

No vull pas treure mèrits al que va fer dimecres l’Alavés. Només fer ficció i pensar com s’explicaria el partit si s’haguessin intercanviat els papers i l’equip basc hagués guanyat de la manera com ho va fer el Liverpool. Es diria que van sortir al camp molt concentrats, que van tenir instint assassí en marcar en les dues primeres ocasions que van tenir, que van demostrar una gran fortalesa psicològica quan els van empatar dues vegades el partit -la segona en el darrer minut, quan acaronaven el títol- i que al final el darrer gol, ni que fos en pròpia porta -coses del futbol-, va fer justícia perquè el rival es va acabar condemnant per les seves pròpies errades.
(Article publicat a El Punt el 19 de maig del 2001)