El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Trofeus culers

Un columnista madrileny escribía ahir que ell sabia on era Ben Laden, al lloc més segur del món: la sala de trofeus del Barça, on no hi entra res ni ningú des de fa dos anys. Acudit suat, sobretot per recurrent i que demostra la ignorancia del personatge. El FC Barcelona no té una sala de trofeus pròpiament dita, ja que els trofeus són a les sales del museu del club, que és un dels llocs més visitats de Catalunya. A més, en els dos darrers anys hi han entrat tres copes d’Europa, quatre lligues i tres copes, per parlar només de títols majors. O potser és que com que no són de futbol aquests trofeus no valen? O potser és que el columnista feia una metáfora?
(Article publicat a El Punt el 10 de novembre del 2001)