El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Centenari blanc

Si el centenari del FC Barcelona es va acabar fent-se pesat a molts culers, què es pot esperar del centenari del club de España, el Real Madrid, que ja tenim aquí? Res de bo. Aquest no serà un centenari, és El Centenari. Ho tenen tot previst. Fins i tot que el dia gran dels actes sigui el 6 de març, dia en el qual es jugarà la final de la copa al Santiago Bernabeu. Final de copa? Algú pensa que el Real Madrid no jugarà, i guanyarà, aquella final? Només cal saber el nom del convidat de pedra. Com a mínim ja sabem que no serà al Barça, a qui li tocarà fer el paperàs de comparsa en la gran festa blanca. La desfeta de Figueres va servir d’alguna cosa.
(Article publicat a El Punt el 17 de novembre del 2001)