El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Revisionistes

Ara que ja tenim a tocar el primer partit del segle entre el Barça i el Real Madrid, des de la capital del regne ens expliquen que fa quatre dècades, el Barça va eliminar els blancs gràcies als àrbitres, que els van anul•lar un munt de gols el dia de la barraca de l’Evaristo. Tota una vida de victimisme culer perquè al final ens obrin els ulls i ens diguin que era al Barça a qui ajudaven els àrbitres i no a ells. Que totes les seves copes d’Europa i lligues van ser tan blanques i immaculades com el seu uniforme. Un dia d’aquests ens trauran les imatges d’aquells partits, digitalitzades, i ens ho demostraran. I ho faran a través del Canal Plus, és clar.
(Article publicat a El Punt el 20 d’abril del 2002)