El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Ja s’acaba

Els del Madrid estan eufòrics, gallets i prepotents. O sigui, com quasi sempre. Si han guanyat la novena deu voler dir que ja s’està acabant el Centenario i que deixaran d’emprenyar. No vull pas menysprear una copa d’Europa, però no volen dir que celebren tant el triomf de Glasgow perquè després d’aspirar al triplete i al final no tenir ni doblete ja tenien una mica de por de fer el ridícul del segle? Però al final la història ha acabat bé, per a ells, és clar, i han pogut tornar a treure de l’armari les banderes amb la gallina i demostrar a tothom el señorío que Florentino Pérez proclama arreu on va. Que el tingui ell no vol dir que el contagiï a alguns jugadors i aficionats
(Article publicat a El Punt el 18 de maig del 2002)