El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Il·legalitzar

Tot té la seva part bona, fins i tot la novena. Tenint en compte que Aznar i companyia darrerament es dediquen a prohibir el que no els agrada, si hagués guanyat la final de Glasgow el Bayer Leverkusen encara haurien il•legalitzat l’aspirina i tots els productes de la firma alemanya. Posats a il•legalitzar, aquí tenen un suggeriment: si avui la Rosa de España no guanya Eurovisió, que deixin fora de la llei el festival, la UER i tot el que l’envolta. Més que res, per evitar a algú la temptació de repetir l’experiència l’any vinent o, pitjor encara, que TVE munti una altra Operación triunfo per decidir qui va al festival de l’OTI, aquell dels 300 millones.
(Article publicat a El Punt el 25 de maig del 2002)