El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

«Salvar»

Si l’Eurolliga de bàsquet, les copes de bàsquet i d’hoquei sobre patins, la copa EHF d’handbol i la part que toca del títol de la UB Barça salven la temporada del FC Barcelona, què salvarà la del Real Madrid si, després de perdre la lliga de campions i la copa, també perd la lliga? És veritat, oblidava que van guanyar la supercopa d’Europa i la copa Totoya. Ja és molt això per al millor club del món que, ara mateix, té la imatge del seu president com a principal valor. I dir això no és madriditis. És, simplement, constatar una realitat. Si el Barça fos el Madrid i el Madrid el Barça, alguns encara donarien més valor al bàsquet femení que a la lliga de campions.
(Article publicat a El Punt el 17 de maig del 2003)