El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Totes les cadenes de televisió mantenen constantment en pantalla el logotip que les identifica i que ens informa en tot moment de quina cadena estem mirant. Per regla general, el logotip no molesta i això deu fer que els responsables del seguiment de les emissions s’oblidin de la seva existència. I aquest oblit és l’única explicació possible que el logotip, la mosca en argot televisiu, sempre estigui al damunt del marcador en els partits dels esports d’equip i a sobre del cronòmetre en els esports individuals en les retransmissions esportives. Perquè si ho veuen i ho deixen estar, seria un greu menyspreu cap als espectadors. Els televisors tenen quatre angles. Per tant, no sembla que costi tant situar la mosca en un lloc on no hi hagi ni el marcador ni el cronòmetre. Ahir a TVE, van oferir la primera jornada de la Superlliga d’atletisme amb el logotip just a l’angle inferior dret, on hi havia el cronòmetre. Tapar-lo del tot no el tapava, però havent-hi tres angles més on situar-lo, no hi havia cap necessitat de deixar-lo allà. Avui, dels comentaristes, millor no parlar-ne.
(Article publicat a El 9 Esportiu el 22 de juny  del 2003)