El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Els esports han estat sempre una de les apostes de TV3. També ara en la nova etapa de Mònica Terribas i amb Josep Maria Farràs al capdavant dels esports. El que Farràs ha canviat i està canviant sembla que va pel bon camí, amb comptades excepcions. Una de les novetats i de les excepcions és l’Esports 33 de les tardes de dissabte i diumenge que abans presentava Marta Bosch –a la foto– i ara condueixen Pere Bosch i Francesc Sòria. Dissabte es van estrenar. Potser va ser cosa del primer dia, però el resultat va quedar molt lluny del que es pot esperar del programa marató esportiu de la cadena. Si han de donar informació que la donin i no s’estiguin tota l’estona fent gracietes, tallant-se l’un a l’altre i perdent el temps repetint les coses. Hi ha molta gent que considera la informació esportiva de segona classe, i programes com aquest, de la manera que el van fer, no el programa en si, no fan més que contribuir-hi. No demano «bustos parlantes», però sí respecte. Farien així un programa d’economia, política, llibres, successos o cinema? De la seva indubtable capacitat cal esperar reflexió i millores.
(Article publicat a El Punt el 22 d’octubre del 2008)