El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

25 o 26?

Tot està tant embolicat que ni tan sols ens posem d’acord en el nombre de catalans que participaran en aquest europeu. La Federació Catalana d’Atletisme (FCA) va fer una nota de premsa ben clara: «25 atletes catalans seleccionats.» Aquest diari va titular: «Reyes… i 25 més.» És a dir, 26. Qui té raó? La FCA ho té clar. A la llista de 88 seleccionats per la federació espanyola n’hi ha 25 que tenen llicència de la FCA. El 9 hi està d’acord, però afegeix un atleta més a la llista: Nacho Cáceres, nascut a Barcelona, amb fitxa del FC Barcelona, però actualment amb llicència de la federació de Castella i Lleó. Ens permetran que fem la precisió, o també ens diran que és una collonada identitària i que el que cal és lluitar contra l’atur?
(Article publicat a El 9 Esportiu el 27 de juliol del 2010)