El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Ni dimarts, ni dimecres, ni dijous. Finalment divendres va arribar la primera medalla, que al final van ser tres, per a la delegació espanyola. Avui, finalment, els diaris esportius que s’editen a Madrid dedicaran un bon espai a la seva portada als campionat d’Europa d’atletisme. Si no hi ha medalles, espanyoles és clar, res no interessa. Ha quedat clar que el fet que el campionat es faci a Barcelona no és un valor afegit per a ells. Com si es fessin a Budapest. No sé a què venien tots aquests nervis perquè Rússia, França, Gran Bretanya i Alemanya guanyaven medalles i Espanya, no. Els pesos pesants espanyols començaven a entrar en acció ahir i el resultat ja es va veure. L’atletisme espanyol és molt fort en alguns sectors i molt dèbil en molts altres. Tots tranquils, que al final, potser guanyareu una desena de medalles i tot.
(Article publicat a El 9 Esportiu el 31 de juliol del 2010)