El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/lluisromero
Articles
Comentaris

Així es podria anomenar la principal característica de la nova D3S. 100.000 ISO. O sigui, 5 passos de diafragma més que ISO 3.200. Sembla impossible, però és veritat. La propaganda del fabricant aclareix que aquests nivells tan baixos d’il·luminació no permeten a una persona veure-hi amb claredat. Però a aquesta càmera, sí.
Semblava que després de la EOS 5D Mark II hi hauria barreres difícils de superar (sensibilitat i soroll) en un espai de temps curt, però sembla que no és així. Un sensor full frame de 12 megapíxels genera imatges de 16 bits per color amb un retard de 0,04 segons des que es prem  el disparador. Autofocus amb 51 punts d’enfoc, mode silenciós, video HD i 9 fotogrames per segon en full frame (i 11 en APS -C) fan d’aquest maquinorro l’objecte de desig de qualsevol fotoperiodista que no s’hagi passat a Canon. Com deia aquella, en dues paraules: IM-PRESSIONANT.