El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/manelferrer
Articles
Comentaris

La setmana passada us vaig prometre una segona part de les llegendes més curioses de la tele, i així ho faré, però avui parlaré d’aquelles llegendes urbanes de la tele, però que tenen com a protagonistes a les sèries infantils que tots coneixem.

Un episodi de Pokémon provoca atacs epilèptics.

Això que pot sonar com a broma, és tota una llegenda que corre per la xarxa des dels anys 90 que es va emetre aquesta sèrie i que va sortir la fama dels Pokémons arreu del món, i a hores d’ara encara se’n parla a fòrums i pàgines webs.

En aquesta ocasió la llegenda ha deixat de ser llegenda, quan s’ha confirmat la seva veridicitat.  Es tracta del capítol ‘Soldat elèctric Porygon’, els quals contenien una gran quantitat de explosions i centelleigs, que varen portar a l’hospital a més de 700 nens del Japó, per culpa d’aquest impacte visual. Aquest capítol en concret no s’ha tornar a emtre mai més.

Bart mor en un capítol secret de Los Simpsons.

Aquesta llegenda agafa com a base un capítol secret creat per els autors de la famosa sèrie, en la qual Bart Simpson moriria, i tota la seva família caurien en una desesperació, convertint així Springfield en un lloc fantasmal i sinistre.

Però per altre banda es diu que aquest es un rumor totalment fictici i que Bart només ha mort un cop en un capítol especial de Halloween, però per a després tornar a viure.

El ja famós últim capítol de Doraemon.

I arribem ja a la última llengenda i possiblement a la més coneguda de totes. En aquesta ocasió els protagonistes serien els nens de la sèrie infantil Doraemon.

Segons aquesta llegenda urbana, al final de la sèrie el nen protagonista, Nobita, desperta de un coma profund, per a mostrar que es un nen amb una infermetat terminal i que tots els capítols que em anat veient no eren més que una fantasia de un nen sense amics. Aquest possible rumor, ha acabat en moltes ocasions en manifestacions davant de la productora japonesa que va crear la sèrie. Però a l’hora també corren per la xarxa unes declaracions de un dels treballadors d’aquesta productora de sèries infantils, en les que diu que no hi ha un episodi final de Doraemon, ja que és una sèrie no lineal, i que tal com comença un capítol acaba.

Ja ho veieu, espero que ara quan veieu les sèries de la tele us les pogueu mirar amb una mica més de màgia i fantasiejant amb possibles històries que s’hi amaguin darrere! 🙂