El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/manelferrer
Articles
Comentaris

Doncs tot depen de les ganes que nosaltres mateixos hi posem per acabar assolint el nostre objectiu, i també es clar, voler assumir reptes però que no puguin superar la realitat, per tant em de deixar enrrere la fantasia de poder ser Superman i tampoc tenir la butxaca màgica del Doraemon i anar treien objectes com si de un basar xino es tractés.

I precisament i¬†submergit dins d’aquesta¬†inc√≤gnita de si els somnis es fan realitat o no, jo he editat el meu primer llibre ‘En directe des del meu somni’, on explico quin es el meu somni i si l’estic aconseguint o no. A m√©s, tamb√© explico consells per a tots aquells que necessitin una ajuda extra per acabar fent all√≤ que m√©s els agrada.

I avui, lluny de ser una columna de les habituals, vull aprofitar per a convidar-vos als lectors d’aquesta columna a la presentaci√≥ del llibre que es far√† aquest dijous a les 18h a la llibreria Antifaz Comic de Bcn (C/Gran de Gr√†cia, 239).

All√† xerrarem sobre el llibre, amb la pres√®ncia de diferents professionals del mitj√† i gaudirem de l’actuaci√≥ final del grup musical Radiocram, que¬†estrenaran el seu tema en relaci√≥ amb el llibre ‘En directe des del meu somni’.

Us hi espero a tots! ūüôā