El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/manelferrer
Articles
Comentaris

DemĂ  dimarts molts estudiants de Catalunya es trobarĂ n davant de un examen el qual decidirĂ  quin es el seu futur mĂ©s immediat, si podrĂ n cursar la carrera que volen, o bĂ© si haurnĂ n de decantar per a una altre. Tot depenent de la nota que treguin. Però que ha passat abans de obtenir aquesta nota?…

Doncs que s’han passat prop de dues setmanes estudiant a fons, gairebĂ© sense descans i privant-se de sortir de festa, quedar amb els amics i fer els primers banys de la temporada.

Aquesta reacciĂł que es la mĂ©s normal per aquestes dates, per sort o per desgrĂ cia es en molts casos una cosa nova. Perquè… A quantes festes o quedades us heu quedat sense anar a canvi de estudiar un examen de ESO? Semblaries un extraterrestre si et quedessis a casa per estudiar un simple examen de matemĂ tiques o d’anglès. On vas a parar!

I davant d’aquesta situaciĂł podem arribar a dues conclusions, la primera seria que al saber que ens hi va el futur ens hi lluĂŻm mĂ©s, i per tant, la segona seria que durant la ESO no ens hi dediquem tant ja que arribem a un clima d’avorriment i de indiferència que es acaba per a descobrir que la seva importĂ ncia es secundĂ ria.

Es realment aixĂ­? (Jo ho crec…)

Bona sort a tots els estudiants que demà us examineu! 🙂