El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/manelferrer
Articles
Comentaris
Molts cops he parlat en aquest blog de la mania que em genera el fet de que algú envií tweets o emails a alguna persona coneguda o simplement a la que admira i que aquesta, podent respondre no ho fa.
Diria que això ja s’ha establert com una cosa molt comú de les xarxes socials, però per sort i molt de tant en tant apareixen preguntes i respostes entre fans i artistes.
Un exemple es aquest que he descobert gràcies a un amic en el qual un noi anomenat Paco li envia un missatge al cantant Tommy Torres en el qual li demana que l’ajudi a dir-li a una noia el que sent per ella, ja que ell no se’n surt. I el missatge és el següent:
Després de un temps i de no obtenir resposta, Paco, el noi que li escriu al cantant, decideix tornar-li a escriure i en aquest segon missatge li demana si us plau que li respongui, ja que es de vida o mort i que no pot estar més sense estar al costat d’aquesta noia.
I al cap de uns dies, el cantant li respon al jove, però en comptes de fer-ho amb paraules i amb un missatge subtil per sortir del pas, decideix fer-ho a través de la música i en aquesta ocasió, fent servir com a lletra de la cançó la lletra de la carta del jove Paco.
(veure vídeo)
Espero que amb això els que algun cop heu cregut que els artistes, cantants i actors son persones recupereu l’esperança i que tan de bo, algun dia ells segueixin el camí de Tommy Torres.