Matant dos pardals d’un tret

Llegeixo a la premsa que la companyia d’assegurances de salut Sanitas ha signat un acord amb UNICEF per lluitar contra la malària.

Per cada client de Sanitas que deixi de rebre la correspondència en paper i passi a rebre-la per correu electrònic, la companyia es compromet a invertir un euro amb vuitanta cèntims. Aquests diners es faran servir per comprar mosquiteres ruixades amb repelent de mosquits d’alta duració que és la millor eina per a protegir a families senceres d’aquesta malaltia.

Aquesta acció no només és solidària si no que fa que la companyia sigui més sostenible: al passar d’enviar cartes a comunicar-se per email, Sanitas estalvia paper i emisions de CO2 derivades de la impresió i el transport de la correspondència.

Quant a Míriam Algueró Josa

Experta en comunicació on-line i apassionada de la sostenibilitat i la RSC visc a cavall entre la ciutat i la montanya procurant fer que aquest món sigui, cada dia, una mica més colaboratiu.
Aquesta entrada s'ha publicat dins de ONG, RSC, Salut i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.