El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/nurialopez
Articles
Comentaris

Tancar els ulls i imaginar per uns segons que les coses es poden fer d’una altra manera, obrir-los i veure que en moments puntuals la realitat és deixa canviar i començar a actuar sent coherents amb aquest pensament, això resumeix IdeesPSC.

Estem en ple procés congressual al Partit Socialista de Catalunya de les Comarques Gironines i un grup de persones creiem que la societat ens ha donat un clar missatge sobre la necessitat que evolucionem, deixem de mirar-nos el melic i actuem en base al que ha de ser el centre de la política: la ciutadania.

Assumir aquest missatge requereix del PSC una nova manera de funcionar interna que doni resposta a les demandes externes. Aquesta és la primera reivindicació i compromís que IdeesPSC planteja de forma ferma i decidida, per tal que el màxim òrgan de representació del nostre partit, el Congrés, la reculli a través de la ponència política i la configuració de la nova direcció.

Reivindiquem major democràcia deliberativa, major participació i activisme de la militància, major capacitat per treballar des de la proximitat i de representar d’una forma més directa les demandes de la gent d’esquerres de la nostra demarcació.

Tenim la idea de fer evolucionar al PSC perquè sigui el partit d’homes i dones d’esquerres que confien en un futur diferent per al nostre país. Homes i dones que cada dia es lleven amb esperança al cor i un somriure als llavis. Gent responsable, treballadora, compromesa, valenta que confia cada dia en un demà millor. Persones que es vesteixen d’optimisme i confien en les seves possibilitats i en les de la seva terra per fer que les coses canviïn i ens allunyem de la resignació.

Som moltes les persones que veiem possible aquest nou camí. Aquest nou PSC que demà, gràcies als delegats i delegades del Congrés, obrirem a tota aquesta gent que ens reclama que els tornem a representar, que els tornem a il·lusionar, pas a pas.

Aquesta és la primavera del PSC.