Un matí a urgències

Ahir va ésser dia d’hospital. La meva àvia havia caigut i li feia molt de mal la cama (que no la cadera). Així doncs la vam dur a urgències. Em vaig quedar vertaderament sorpresa amb l’hospital (vell) de Reus. Cap queixa vers el personal, tot el contrari, infermeres i metges molt amables; per suposat hores d’espera, però amb això ja hi comptàvem. El que em va causar sorpresa van ser les instal·lacions, els boxes d’urgències, sala d’espera… que vaig comprovar són bastant obsolets. Suposo que tothom (i els treballadors els primers!) estan desitjant ja fer el salt qualitatiu que suposarà el trasllat definitu al nou hospital. A tots aquells que diuen que Reus no es mereixia un nou hospital, o que el nou és massa exagerat, crec que haurien de passar-se algun dia pel vell… Per cert, la meva àvia té una fractura a la cresta il·liaca. Paciència.

Quant a Paula Cuenca

Jove reusenca filla d'aragonesos, llicenciada en Medicina amb aspiracions periodístiques, muntanya abans que mar, blau o verd? blau o verd?, ...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.