Tornar a Reus

Tornar a viure a Reus després de 6 anys fora, permet redescobrir la ciutat, i comprovar que res ha canviat però a la vegada ha canviat tot. Aquest és el primer cop que podré gaudir de festivals com el Memorimage, Festival Internacional de pel·lícules amb imatges d’arxiu (www.memorimagefestival.org) que s’inaugura avui i durarà fins dissabte. Potser el divendres sortiré amb els amics a ballar, sense necessitat d’anar a Salou o a Tarragona (fa 6 anys amb prou feines hi havia cap local d’oci nocturn a Reus, havíem d’agafar el cotxe i anar a ciutats veïnes); i probablement diumenge passejaré pel centre, avui dia gairebé tot peatonal, disfrutant de l’absència de cotxes i entrant a fer el vermut en algun dels múltiples bars o restaurants que també han proliferat en aquests últims anys. M’agrada aquest Reus que estic redescobrint!

Quant a Paula Cuenca

Jove reusenca filla d'aragonesos, llicenciada en Medicina amb aspiracions periodístiques, muntanya abans que mar, blau o verd? blau o verd?, ...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.