Reflexió desencantada

Sóc joveneta encara, per tant potser a la gent més gran no els hi ve de nou el que ara explicaré. Però a mi sí. I és que ahir, amb tot un grup d’amics, joves com jo, més de la meitat a dos dies de les eleccions, no sabien a qui votar! Em va cridar l’atenció com ho va resumir en Sergi: “És que a tots els que he votat anteriorment, m’han fallat”. És a dir, no estan decepcionats amb un partit en el que havien confiat, sinò amb 2 o 3!  Trobo injusta aquesta sensació de desencanteri general. Els ciutadans mereixem més. És evident que no existeix el partit polític perfecte, però arribar al punt de desconfiar de tots… Crec que els polítics sí que haurien de reflexionar. Bastant més que nosaltres.

Quant a Paula Cuenca

Jove reusenca filla d'aragonesos, llicenciada en Medicina amb aspiracions periodístiques, muntanya abans que mar, blau o verd? blau o verd?, ...
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.