El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/planetapaisoscatalans
Articles
Comentaris

Dia 41. Avui publico a El Punt una entrevista amb Antoni Munné-Jordà en la seva doble qualitat d’escriptor i de president de la Societat Catalana de Ciència-Ficció i Fantasia. En aquesta entrevista fem un repàs conjunt a la situació actual de la ciència-ficció en català. Munné-Jordà reconeix que hi ha poca presència del català en la ciència-ficció però amb tot valora la feina feta durant aquests anys a la SCCFF, malgrat que l’entitat no ha aconseguit el seu objectiu final (hi ha molt de camí per fer, no cal desanimar-se!!). També explica que no s’identifica amb els fans de les sagues galàctiques que es disfressen de personatges de les sèries i pel·lícules, i conclou que un cert «freakisme» ha perjudicat la imatge de la ciència-ficció com una disciplina humanística i seriosa en el camp de la literatura i la creació artística. L’entrevista sencera la podeu llegir en aquest enllaç.