El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

El Truffaut


Molts ja fa temps que sabem valorar la sort que tenim els aficionats al cinema a Girona amb l’iniciativa del Cinema Truffaut.

Disposar d’una sala on es projecti cintes no tan comercials i que d’altra manera seria difícil veure si no ens desplacem a Barcelona, és realment disposar d’un bon servei. Els serveis adicionals com els correus electrònics setmanals informant de les novetats i el llibret gratuït amb el resum de totes les pel.lícules que han passat pel Truffaut són també molt interessants.

Moltes vegades, després de veure-hi una pel.lícula d’aquelles que et deixen fascinat, penso : com és possible que es tingui aquesta pel.lícula com minoritària i no es vegi massivament a tots els cinemes ? No us passa a vosaltres ?

Aquests dies al Truffaut fan quatre pel.lícules d’aquelles que realment valen la pena : Everything is illuminated, amb l’Elijah Wood (recordeu en Frodo?) , De fosa en fosa, d’Eslovènia (Festival de Donostia), una joia Fanny y Alexander, de l’Ingmar Bergman i “Blockade”. Evidentment, totes són projectades en v.o.

Apa, a gaudir de bon cinema !

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather