El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

Quan un fotògraf de la categoria del Martí Artalejo i utilitza tecnologia tan innovadora com un zeppelin fotogràfic teledirigit per al seu nou projecte Aerofoto.cat, hem d’esperar el millor dels resultats.

Qui coneix el Martí, sap que té verdadera passió i creativitat per la fotografia i és admirable la seva inquietud constant per superar nous reptes artístics. Ara n’hi afegeix un de caire més tècnic, però de segur que el desenvoluparà amb la màxima qualitat i serietat.

Des d’aquí, els meus millors desitjos per Aerofoto.cat !

Us recomano visitar els seus treballs, exposats a diversos centres de cultura arreu de Girona com la Casa de la Cultura “Les Bernardes” de Salt. Podeu veure’n una mostra seguint l’enllaç al seu projecte Metamorfòsi.