El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

Del 12 al 21 de juny , diferents entitats culturals de Girona, Salt i Sarrià, dediquen diverses activitats a l’escriptora Virginia Woolf, dins el programa anomenat Univers Woolf (activitats i horaris)

Al grup de cinema de la Biblioteca de Salt ens hem afegit a la proposta i el dijous 21 de juny veurem :

Las horas
Protagonitzada per Meryl Streep, Nicole Kidman i Julianne Moore i dirigida per Stephen Daldry, és la història de tres dones d’èpoques diferents que estan vinculades pels seus desitjos i les seves pors: una és Virginia Woolf en la seva lluita interior mentre escriu Mrs. Dalloway; l’altra llegeix aquesta novel·la 30 anys després de ser escrita; la tercera és una versió de la senyora Dalloway que viu a la Nova York actual.

Lloc: Biblioteca de Salt
Dia/Hora: Dijous 21 de juny, 21 h
Organitza: Biblioteca de Salt – Grup de Cinema

Documents i enllaços :
Virgina Woolf,
en català, english (wikipedia)
Unes hores lluny del cel (sensepresses)
Las Horas a la Berlinale (labutaca.net)
Fitxa de la pel.lícula (IMDB)

Animeu-vos !