El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

Juno

Els frikies estan de moda.

Si l’any passat una pel.lícula com Little Miss Sunshine sorprenia a tothom per la seva divertida manera d’explicar-nos les diferents formes de veure la vida dels membres d’una familia americana corrent, ara Juno sembla aprofitar el moment i insistir en aquesta manera d’analitzar els personatges.

Amb un guió ben aconseguit i amb uns diàlegs enginyosos, ens trobem uns personatges que són autèntics, gens convencionals, tots ells d’una sinceritat total. La mateixa història que se’ns planteja en forma de comèdia dramàtica – quasi bé còmica- tradicionalment podria haver estat vista de forma molt més tràgica i convencional.

Precisament, és aquesta modernitat i manera diferent de veure i explicar les coses que m’ha agradat.

I a vosaltres ? Us ha agradat ?