El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

Qui diu que la televisió no és interessant i divertida ?

Sovint ens queixem dels continguts que s’emeten per TV, però moltes vegades del que ens hauríem de queixar és de la nostra mandra a l’hora de seleccionar. Per què de bons programes n’hi ha. A hores potser que treuen la son (ben cert), però n’hi ha.

Quèquicom n’és un bon exemple.

De la mà d’un equip de gent fantàstica, ens mostra d’una manera molt didàctica tots aquells conceptes científics aplicats a la nostra vida quotidiana, d’una manera tan simple i amena que fa que et vinguin ganes d’anar corrent a experimentar tu mateix o convertir casa teva en una llar ecològica. (exemple : Els límits de la ciència ).

Des d’aquí al SensePresses, gràcies per la vostra feina. A casa no ens perdem cap dels vostres programes !