El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

The Dead Girl

Cinc històries, cinc vides, cinc dones atrapades i una de morta.

Darrera la troballa d’un cadàver, més ocult encara que la recerca de l’assassí, hi ha les històries de les vides dels seus protagonistes. Les seves febleses i mancances emocionals. Les seves presons existencials, la suma de les quals han portat a que l’atzar – sempre capriciós – generi la tragèdia, són allò que sempre queda amagat, ignorat darrera els fets.

A The Dead Girl trobem cinc dones (l’estranya, la filla, la dona, la mare i la noia morta) totes elles engabiades dins les seves vides però, malgrat el dolor inherent, se’ns mostra com la mort pot ser també alliberadora. Pot trencar cadenes, obrir portes a la vida fins llavors tancades.

Una interessant pel.lícula d’on destacaria especialment una de les meves actrius preferides, Toni Collette (no us la perdeu a “Japanese Story”).