El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

An american crime

Malauradament, pel.lícules de fets com els que s’explica a An american crime, encara són necessàries.

Els prejudicis, la mesquinesa social i els més baixos instints de què som capaços els humans, lluny d’haver-los superat, són ben vigents avui en dia. Només cal fullejar qualsevol diari o escoltar qualsevol noticiari per assabentar-nos del darrer cas de violència de gènere o maltractament infantil.

A aquesta pel.lícula de 2007, on podem veure novament a la jove i interessant Ellen Page (“Hard Candy“, “Juno“), sense ser un gran film, aconsegueix fer-nos arribar la sensació d’angoixa i terrible maltracte que patí Sylvia Likens, intentant explicar (que no justificar) l’entorn social en què es produiren els fets.

Correcta, tot i que més val que tingueu un dia optimista i sentiments positius per tol.lerar la seva càrrega emotiva el dia que la volgueu veure.