El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

Atrapat al temps

Recordeu El dia de la marmota ?

Aprofitant aquests dies de Reis, hem tornat a gaudir, juntament amb els nostres fills Nil i Aida, d’aquesta entranyable comèdia, per a mi, ja tot un clàssic : Atrapat al temps (1993).

Veure la cara del Bill Murray quan es lleva cada matí a les 6:00, creuar-se amb el pesat venedor d’assegurances per tot seguit posar el peu dins la bassa glaçada, com cada dia, arranca les rialles de petits i grans.

L’aprofitament de la situació disfressant-se i fent tot allò que sempre hauria desitjat fer però que mai no es va atrevir a fer, donarà pas a una desesperació que lluny de solventar el seu problema, l’ajudarà a comprendre que finalment, només essent sincer amb un mateix es pot aconseguir viure feliç i, fins i tot, enamorar l’adorable Andie McDowell.

Una divertida comèdia amb importants conceptes filosòfics i que pot donar diverses lectures en funció de si l’espectador té més o menys ganes d’aprofundir-hi.
Un gran film que us recomano feu descobrir a qui no l’hagi vist, especialment als vostres fills ja que la metàfora que conté aquesta història pot ser molt alliçonadora i útil.