El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

Slumdog Millionaire

No tinc cap dubte que aquesta serà una de les pel.lícules més vistes aquest any i, segurament, tindrà Òscar.

I és que Danny Boyle ha sabut elaborar en un mateix producte l’atracció irressistible que té l’Índia, una fotografia i ambientació ben aconseguides i tot orquestrat amb una música atractiva, de compromís entre l’ètnia i la modernitat occidental.

El guió i la història no poden ser més convencionals, però són una assegurança d’èxit : sempre funciona la història de l’amor d’infància, presdestinat que, malgrat totes les dificultats imaginables, aconsegueix obrir-se pas. És destacable però, el divertit contrapunt de l’opulència del concurs mil.lionari amb l’extrema pobresa material (que no humana) del seu guanyador.

Un film entretingut i recomanable que, sense ser una gran pel.lícula, val la pena veure malgrat la seva excessiva vocació de cavall guanyador i d’intentar agradar el màxim de gent possible al preu que sigui, fins i tot, amb un numeret al més pur estil Bollywood al final.