El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

Peregrins

Ja he comentat algun cop aquesta tendència dels darrers anys a França de combinar films de caire social amb d’altres de gènere còmic. En aquest cas, recordant les vacances que acabo de passar amb la família per la zona de Burgos i Ribera del Duero, he recordat que tenia pendent veure Peregrins (Saint Jacques… la Mecque, 2005), una comèdia molt divertida i fresca, gens pretensiosa i que ens aconsella, tal com dicta el seu subtítol, que ens prenem un respir en aquesta vida tan estressant que portem tots plegats.

Dirigida per Coline Serrau (ja fa uns anys també va tenir un cert èxit amb Tres solters i un biberó, 1985) i amb alguns actors francesos desconeguts al gran públic, però habituals a França com Jean-Pierre Darroussin (el DelJardí a Conversacions amb el meu jardiner, 2008) o Marie Bunel (Los chicos del coro, 2004), aconsegueix entretenir tot fent-nos venir ganes de posar-nos les botes i fer el Camí de Santiago, encara que no sigui per guanyar 1 milió d’euros, com és el cas dels germans protagonistes !

No us la perdeu. Un bon film per veure amb tota la família.