El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/sensepresses
Articles
Comentaris

La fada ignorant

La vida és sorprenent. Quan estàs en el moment més estable de la teva vida, amb una carrera professional que et permet una còmoda situació econòmica i una parella que compleix al màxim el desig de ser estimat que tenim tots, de cop i volta, un fet inesperat pot deixar-te fora d’òrbita. A la pèrdua de l’ésser estimat s’hi afegeix el descobriment d’una realitat que fins aleshores havies ignorat i que resulta tenies més a prop del que mai haguessis sospitat.

A La fada ignorant (Le Fate Ignoranti, 2001), una pel.lícula de Ferzan Özpetek, un director d’origen turc resident a Itàlia, totes aquestes qüestions se’ns presenten en el personatge de Margherita Buy qui, amb una interpretació boníssima, aconsegueix fer-nos viure la situació amb què es troba tot i fer-nos reflexionar al voltant del gir que ha donat la seva vida.

Un film interessant que ajuda a ser més tolerant i menys ignorant a qui desconegui realitats diferents a les seva. Molt recomanable.