Només tinc 30 segons!

A Tom Peters, un referent en innovació, se’l coneix entre altres coses per la seva crítica constant als MBA: “Qui vol ser un màster en administració?”, es pregunta. En realitat, aclareix, el que està demanant és rebaixar la càrrega de la rutinària i despersonalitzada “administració” per incrementar el pes dedicat a innovació, disseny, transformació organitzacional i lideratge.

Potser la idea que hi ha darrera dels MBA en 30 segons li agradi més (això ja ho desconec). Apliquem la fòrmula

emprenedors -amb poc temps- que volen actualitzar coneixements
(els “estudiants”)
+
gestors -amb molt poc temps- de destacades companyies
(els “professors”)

i tindrem els 30 Second MBA, un web en el que cada setmana es planteja una pregunta dirigida a 5 “professors“, que publiquen les seves respostes en videos de 30 segons (la capacitat de síntesi és, per tant, imprescindible).

30 Second MBA

Aquesta regularitat ha convertit 30 Second MBA en un contenidor d’idees, en constant actualització i creixement.

Aquesta entrada ha esta publicada en Aprenentatge, Idees, Innovacio. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.