Shanti Gordi recomana “The dark side of the moon”

El músic menorquí Shanti Gordi actua el divendres 7 de desembre a la sala Stroika de Manresa i el dissabte 8 a La Mirona de Salt, amb The Pink Floyd Tribute, una macrobanda de dotze músics menorquins que interpreten íntegrament “The dark side of the moon” i un segon bloc amb altres grans èxits de Pink Floyd, interpretats d’una manera molt fidel i amb un muntatge de llum i so impressionant. Evidentment, Shanti Gordi recomana escoltar “The dark side of the moon”, que un dia d’aquests celebra el seu quarantè aniversari i que durant molts anys va ser el disc més venut de la història del rock i, sens dubte, també un dels millors i més influents. Un clàssic inqüestionable.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.