Tom Hagan recomana “L’ànima del rierol” de Ferran Palau

El músic saltenc Tom Hagan presentarà aquest dissabte 8 de desembre a l’Auditori de Girona (sala de cambra, 23 h, 6,50 euros) el seu tercer disc, l’esplèndid “Muy bien Carlitos”: 8 cançons i 25 minuts de música apassionada. Tom Hagan ens recomana diversos discos: tot un clàssic com “Deserter’s songs” (1998), de Mercury Rev, però també discos més recents com ara “L’aigua del rierol”, de Ferran Palau, membre d’Anímic; “Hotel Shampoo” (2011), de Gruff Rhys (Super Furry Animals), i “Humor Risk”, de Cass McCombs. Jo, pel meu compte, recomano la trilogia “Carlitos” de Tom Hagan: “Carlitos Buey” (2010), “Carlitos Ferrocarril” (2011) i, per suposat, “Muy bien Carlitos”.
http://soundcloud.com/tom-hagan-1

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.