Carles Cors (Le Croupier) recomana Eric Clapton, Jorge Drexler, Marlango i Love of Lesbian

El músic cellerenc Carles Cors presentarà el dissabte 26 de gener a l’Auditori de Girona el seu tercer disc com Le Croupier, “Lesió per tensió repetitiva” (Música Global), el seu primer treball en català i una altra demostració de bon gust. Aprofitant la pertinent visita promocional, li demanem un parell de recomanacions: un disc de tota la vida i un altre més recent. Ell respon per duplicat: recomana “24 nights”, el directe que Eric Clapton va gravar el 1990 al Royal Albert Hall (“Em va marcar molt quan tenia 12 anys”) i també el “Sea” del seu admirat Jorge Drexler. Dels últims mesos recomana els discos més recents de Marlango i Love of Lesbian. Queden poques entrades a la venda per al concert de Le Croupier, dissabte vinent a la sala de cambra de l’Auditori de Girona (9 del vespre, 6 euros). Consell d’amic: no us ho perdeu.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.