Exiliat

Ara que és a punt d’arribar la meva segona filla -de fet, tant aquesta com l’altra són de la meva dona, la senyora que m’acompanya i que viu amb mi-, he estat exiliat al primer pis de casa meva, que sort que és gran. Això ha volgut dir que he hagut de fer neteja dels últims 25 anys de la meua existència perquè tot m’hi cabés.
I un dels elements més importants que m’acompanyen a la vida i de què també he hagut de fer neteja i triar són els llibres. El fet de traslladar-los i haver-los de col·locar en un nou espai ha fet que els ordenés per ordre alfabètic -fins ara hi regnava el caos, que és el que més m’agrada i on em trobo més bé-, com a les biblioteques, primer amb piles a terra i després col·locant-los a les lleixes. I m’ha fet adonar de quines són les lletres inicials dels autors que tinc més llibres.
És molt curiós, però els que abunden més són sobretot els autors el cognom dels quals comença amb ‘s’, ‘p’, ‘g’, ‘r’, ‘b’ i ‘c’. Segur que algun bruixot o bruixota, un guru d’aquests que abunden tant avui dia hi trobaria una bona explicació.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.