El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/entrepalssamalers
Articles
Comentaris

Per fer un balanç d’aquesta temporada rugbística per part de l’USAP i dels clubs de Catalunya Nord hem comptat amb la presència de dos membres del club usapista: Ramon Rebugent i l’advocat Pere Becque.

Aquí ho podeu escoltar Pals Semalers 16-05

Dissabte l’USAP va jugar contra Castres el darrer partit de la temporada 2010-2011. El que era també l’últim del seu entrenador Jacques Brunnel al capdavant del club. Hem pogut fer un balanç de l’any amb els nostres tertulians Joan Clua i Fred Sabaté.

Es pot escoltar aquí Pals semalers 09-05

Amb els nostres convidats hem comentat la derrota de l’USAP davant de Northampton 23-07 que suposa la eliminació de l’equip català de la Copa d’Europa. també hem parlat d’Argelers i la victòria de diumenge contra Nimes. Els tertulians eren Vincent Roitg, jugador de l’ESC, Jordi Carbonell, àrbitre de rugbi i Jordi Baillette seguidor de l’USAP.

Es pot escoltar aquí Pals Semalers 02-05

Amb els nostres tertulians, Pere Manzanares i Marc Delclos, hem comentat la derrota de l’USAP a Toló que significa l’eliminació del club per a les fases finals del campionat. També hem parlat de la semi final que jugarà l’USAP al camp del Northampton aquest diumenge a partir de les 16h, i de les perspectives de cara a la propera temporada.

Es pot escoltar aquí Pals Semalers 26-04

Aquest dilluns hem comentat l’actualitat de l’USAP després de la victòria contra el Racing Metro i de quina manera s’encara el final de la temporada. Els nostres tertulians són Iu Escape i Jordi Ayats, dos seguidors de l’USAP.

Es pot escoltar aquí Pals semalers 18-04

Evidentment el tema principal del programa d’aquest dilluns era l’històric partit de l’USAP a l’estadi Olímpic de Montjuïc a Barcelona davant 55000 espectadors i la classificació per a les semi-finals de Copa d’Europa després de guanyar 29-25 l’equip de Toló. Els tertulians han sigut Gerard Majoral, antic jugador de l’USAP, i Vicenç Panabière, abonat de l’USAP.

Es pot escoltar aquí Pals Semalers 11-04

Aquest dilluns hem comentat la derrota per un punt (24-25) davant de Tolosa i sobretot del partit d’aquest dissabte a Barcelona davant de Toulon. Els tertulians eren Joan Clua i Henry Billés.

Es pot escoltar aquí Pals Semalers 04-04

Hem tractat de la victòria amb el bonus de l’USAP al camp de La Rochelle i les conseqüències a la classificació ja que el club català se situa a la sisena posició. Els tertulians eren Pere Habet i Fred Sabaté, dos seguidors de l’USAP.

Es pot escoltar aquí PALS%20SEMALERS%2028-03.mp3

Aquest cap de setmana l’USAP no jugava, amb els nostres tertulians hem parlat de la venda de les entrades per al partit de Copa d’Europa a Barcelona el 9 d’abril i de la compareixença davant del comité de disciplina per dos jugadors, Gregory Le Corvec i David Marty, així com del mateix club. Els invitats eren Ramon Rebugent, membre de la junta de l’USAP, i Pere Becque, advocat del club.

Podeu escoltar el programa aquí Pals Semalers 21-03

Avui hem parlat del partit entre l’USAP i Baiona, dels partits que queden a l’USAP abans del final de temporada i del torneig de les 6 nacions amb la derrota a Itàlia de l’equip de França. Els tertulians eren Pere Vicentini i Guillem Dalmau, dos seguidors de l’USAP.

Es pot escoltar aquí Pals Semalers 14-03

Articles més antics »