El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Esvalotats

El món del futbol professional està esvalotat en aquest final de lliga. No només pels punts que hi ha en joc en cada partit. També per unes altres xifres, aquestes seguides per molts de zeros, que es mouen en els despatxos. Antena 3 TV vol els drets de televisió a partir del 1998. La cadena d’Antonio Asensio té molt de temps, doncs, per pensar com i qui ha de fer les seves retransmissions. Si el model és el del PSG-Deportivo de dijous passat, serà molt divertit seguir la lliga a través d’aquesta cadena. Dijous, el Deportivo va perdre «con vergüenza torera», segons el comentarista, i l’expert assessor, Amancio, va fer una anàlisi tècnica de qualitat: «Alguien tiene que perder i nos ha tocado a nosotros.» Això sí, si Antena 3 TV es queda el futbol televisat, caldria que José María Carrascal passés a fer els informatius de nit del cap de setmana. D’aquesta manera, el comentarista podria acabar la retransmissió recomanant als espectadors que no es perdessin l’informatiu i, especialment, el comentari de Carrascal. I aquest podria començar cada vespre dient: El … ha perdido. Otra vez será.
(Article publicat a El Punt el 21 d’abril del 1996)