El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Serial Barça

Tant se val que al final sigui Vítor Baia i no Andreas Köpke el nou porter del Barcelona o que el nigerià Amunike o el brasiler Ronaldo acabin de blaugrana. La imatge que està donant el FC Barcelona en aquest inici d’estiu no és precisament de tenir clara la seva política de fitxatges. És mala sort que els metges trobin una lesió a Amunike quan li fan la revisió mèdica, però el serial del fitxage del porter ha estat grotesc. Primer Baia, després Köpke i enmig, qualsevol altre porter europeu bo, bonic i barat. Diu el poble que no és Robson qui fa els fitxatges, sinó Núñez i que per això les coses van com van. El president blaugrana ja no té el seu gran antagonista i torna a ser el que, entre 1978 i 1988, va fer i desfer jugadors i entrenadors. És evident que Cruyff no es va lluïr gaire amb els seus fitxatges dels dos darrers anys, però el que està passant aquest estiu és, com a mínim, perquè els aficionats estiguin inquiets i es preguntin com acabarà aquesta revolució de Núñez. La darrera? Tant de bo que Núñez, Robson, Gaspart o qui sigui, l’acabi encertant.
(Article publicat a El Punt el 6 de juliol del 1996)