El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Barça vs Madrid

Un dels tòpics sobre el resultat del sorteig de les competicions esportives que se juguen pel sistema de copa és dir que ha estat capritxós. Aquesta temporada però, es pot dir que les boletes que determinen els enfrontaments porten una dosi considerable de mala llet. Què més es pot pensar, sinó, quan en els dos principals esports d’equip, el futbol i el bàsquet, la sort ha determinat que el Barcelona i el Real Madrid s’hagin d’enfrontar en la primera eliminatòria en què era possible? En el futbol, en els vuitens de final; en el bàsquet, en els quarts. Està clar que aquests partits tindran fortes dosis de passió, morbo i emoció, però no seran res comparat amb el que hagués passat si s’haguessin produït en les finals. Si més no, en el futbol tindrem dos partits del segle més: un al Camp Nou i un altre al Bernabeu. Encara sort que el Real Madrid no té equips d’handbol, d’hoquei sobre patins o d’hoquei sobre gel, perquè sinó, les competicions oficials haurien acabat semblant aquell Desafio Canal Plus que anys enrere va muntar aquesta cadena de televisió entre els culers i els merengues.
(Article publicat a El Punt el 25 de gener del 1997)