El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Errades

El partit de dimecres entre el Barça i l’Atlético va provocar tot tipus de reaccions. La majoria van ser lloances però també hi va haver qui va pixar fora de test. Com Roberto Carlos, el xerrameca defensa del Real Madrid, que va dir que quan juguen dos equips grans no hi han d’haver més de tres gols. Si n’hi ha més, és que hi han hagut moltes errades i ja no és un bon partit. Ell es defensa i deu pensar que el partit perfecte, sense errades, és aquell que acaba amb empat a zero. Pura lògica. Cap errada defensiva. Cap gol. Si hagués rumiat una mica hauria caigut en què si no hi han gols és que els davanters han fallat totes les ocasions que han tingut. Per tant, també hi han hagut errades. O pitjor encara, si no han fallat ni els defenses ni els davanters, a que juguen els 22 senyors amb calça curta que corren pel camp? Fan una marató? Els tècnics que sempre guanyen els partits que comenten per la ràdio o la televisió, però els perden quan baixen a la gespa a jugar-los de veritat diran que va ser un partit trencat, caòtic, sense ordre. I tant que sí, visca el caos, el desordre i els gols!
(Article publicat a El Punt el 15 de març del 1997)