El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

El príncep

Dimecres passat el príncep Felip de Borbó va ser a Lloret de Mar i tot el món de l’automobilisme va respirar tranquil: el fill del Rei s’interessa per l’automobilisme espanyol. Aquesta darrera frase la va dir Carlos Sainz, que va deixar anar una altra perla: «La presència del príncep ha sigut la meva única alegria en aquesta prova». Com que Sainz no em cau gens bé, no em fa ni fred ni calor que hagi dit això, encara que em sembla un menyspreu cap a molta gent. No sé que en pensaran però, els milers d’aficionats que van donar suport al madrileny tot i el seu mal resultat -mala sort en l’argot oficial de l’entorn de l’excampió mundial- en la prova catalana. Que la presència de l’hereu de la corona espanyola hagi estat el més destacat del final del ral•li no hauria de fer gaire gràcia al RACC, que l’any vinent i l’altre i l’altre, continuarà organitzant el ral•li, amb on sense el príncep, amb o sense Sainz. L’any vinent, podriem fer una prova, que ni el príncep ni Sainz vagin al ral•li. A veure que passa. A veure si les carreteres queden buides d’espectadors.
(Article publicat a El Punt el 19 d’abril del 1997)