El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Mala memoria

Josep Lluís Núñez o té mala memòria o molta mala fe. No pot dir ara que va fitxar Bobby Robson perquè el juny del 1996 es va trobar sense entrenador. Núñez -o Gaspart, millor dit-, va destituir Cruyff el 18 de maig del 1996 i, només cal revisar els diaris, el dia abans havia arribat a un acord amb Robson per tal que aquest dirigís el Barça 96-97. Tenint en compte que al Barcelona els fitxatges no es fan d’un dia per l’altre, és de suposar que els contactes amb Robson venien de lluny, i per tant, d’això de que el Barça es va trobar sense entrenador al mes de juny, res de res. De que es va equivocar en fitxar Robson, totalment d’acord. Però Núñez no pot fer el numeret que va fer amb el Butanito -un dels enemics del barcelonisme, segons la doctrina nunyista-, just abans d’un partit com el de Florència. De totes maneres, si tenim en compte la ploranera, amb dimissió inclosa, que va fer en el programa de Lluís Canut just abans de la final de Wembley, no es podia esperar res més de Núñez. De totes maneres, val més boig conegut que savi per conèixer. Llauradó, ni borratxo.
(Article publicat a El Punt el 26 d’abril del 1997)