El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Xerraire

El president del Barça està xerrant molt darrerament. Parla de contractes, del que diuen les mirades dels jugadors, dels madridistes que s’ofereixen. Núñez parla massa i acaba pixant fora de test. Dijous passat, en una entrevista en un rotatiu esportiu barceloní, li preguntaven sobre els seus record especials dels Barça-Madrid. Adivinen que va respondre?. El 0-5 al Bernabeu del 1974; el 5-0 del dream-team amb els tres gols de Romàrio; l’escàndol del famós penal inventat per Guruceta; la final de copa guanyada al Madrid al Bernabeu -la de les botellas-; el gol d’Evaristo que va eliminar, per primer cop, al Madrid de la Copa d’Europa… No. Núñez va parlar d’un partit al Bernabeu: «Recordo que va debutar Bio com jugador del Barça. Vam perdre per golejada i em sembla que Cruyff s’ho va fer venir bé per no jugar aquell partit». Lamentable. O sigui, que el record més especial de Núñez és un 4-0 al Bernabeu que es va jugar el 5 d’abril del 1978, en la darrera temporada de Cruyff com jugador. Tot sigui per continuar embrotint el pas de Cruyff pel Barça.
(Article publicat a El Punt el 10 de maig del 1997)