El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

El futbol i Lina

El Congrés de Diputats, a instàncies del govern del PP, que ha captat molt hàbilment l’interès general del país pel futbol, acaba d’aprobar l’anomenada llei del futbol. Ja veurem que en diu el Tribunal Constitucional, però el cas és que, el mateix dia que es va aprobar, des de Televisió Espanyola van començar a comprobar que potser s’havien equivocat, que l’interès general no és tant per 22 personatges en calça curta corrent darrera una pilota, sinó per una suposada humorista de cames tortes. Els dijous al vespre és el dia de la Lina Morgan i TVE el va ocupar amb el retorn dels morts vivents al Bernabeu -o sigui, l’homenatge a Hugo Sánchez-. Durant la retransmissió van haver de dir, com a mínim dues vegades, que al final del futbol s’emetria el Royal Manzanares. Una de dues, o hi va haver un allau de trucades reclamant, o TVE, de motu propi, va veure que l’havien fet molt grossa i que hi ha coses amb les que no es pot jugar. En aquest cas però, com que la Lina Morgan ja està en una cadena de les seves, ni Cascos ni MAR no s’hauran de treure cap nova llei de la butxaca.
(Article publicat a El Punt el 31 de maig del 1997)