El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Ronaldo

Ronaldo és el millor jugador de futbol del món, però també un nen capritxós que balla al ritme que li marquen els seus representants i que, malgrat que es fa l’ofés per justificar la seva marxa del Barça, ha demostrat que només es mou pels diners. És un professional i és evident que ja va venir al Barça per diners, deixant plantat al PSV Eindhoven com ara ha fet amb el Barcelona. Hi ha un problema però. Ronaldo és jugador del Barça fins al 30 de juny i aquest mes cobrarà més de 20 milions del FC Barcelona tot i que no hi treballarà cap dia. És amb la seva selecció, i diu que no pensa en jugar amb el Barça la final de la copa del dia 28. Aquell mateix dia es juga la final de la Copa Amèrica. Si el Brasil hi arriba, res a fer, però, i si són eliminats? Diu que no vol, que no vol jugar per la directiva, encara que afirma que sí que ho faria per l’afició. Quina barra! Si jo fos Robson i el Brasil quedés eliminat, faria tornar Ronaldo, el convocaria per jugar la final del Bernabeu però el deixaria a la graderia, a mirar com els seus companys sí que compleixen com a veritables professionals.
(Article publicat a El Punt el 7 de juny del 1997)