El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Entrades

L’Eurobàsquet no està tenint el seguiment per part del públic que l’organització s’esperava. El sistema de venda d’entrades no ha funcionat i els organitzadors han hagut de reaccionar, caldrà veure si a temps, per mirar de redreçar la situació. Des d’ahir, a qui compra una entrada n’hi regalen una altra. Molt bé. I que en pensarà d’això aquella gent, no gaire pel que sembla, que ja havia adquirit les seves entrades. Com sempre passa en aquests casos, es beneficia al que s’incorpora a darrera hora i es penalitza al que, fent cas a les previsions massa optimistes que existien, va anar a comprar les entrades quan es van començar a posar a la venda. Es bo que s’adoptin mesures per evitar que els pavellons estiguin gairebé buits. El que pot passar però, és que la propera vegada, encara hi hagi menys gent que compri les entrades anticipadament. Qualsevol ho fa!, pensaran els espectadors potencials. Si al cap de dos dies en comencen a regalar!, diran, amb raó, els aficionats al bàsquet o a qualsevol altre esport en el qual es pogués produir una situació semblant.
(Article publicat a El Punt el 28 de juny del 1997)