El Punt El Punt https://blogs.elpunt.cat/jordicamps
Articles
Comentaris

Falta molt

Quan les coses no van del tot bé a Can Barça, se sol parlar del Madrid. El mateix que a Madrid, però al revés. Com que dimecres no es va guanyar el PSV i dijous es va perdre amb el Kinder, doncs parlem del Madrid! A la capital tenen sis copes d’Europa de futbol però totes en blanc i negre. La majoria dels Ultrasur ni tan sols havien nascut quan van guanyar la darrera. El Barça i el Madrid juguen les màximes competicions continentals de futbol i de bàsquet. A Madrid, parlen de la de futbol -2 de 2- i s’han oblidat, de sobte, de la de bàsquet -0 de 3-. Cal recordar que Lorenzo Sanz va dir que seria molt bonic guanyar l’Eurolliga al Sant Jordi. A Barcelona, si el futbol i el bàsquet no van bé, també poden parlar d’handbol i d’hoquei. Per parlar que no quedi. L’espectacle tot just ha començat. La final del bàsquet és el 23 d’abril. La del futbol, el 20 de maig. Fa un any, l’Atlético va superar el Borussia Dortmund en la primera fase de la Lliga de Campions i el Barça feia el ridícul en l’inici de l’Eurolliga. Al final, el Borussia va ser el campió i el Barça va repetir final, i derrota.
(Article publicat a El Punt el 4 d’octubre del 1997)